info@sarriayoga.cat +34 650 432 005

Ioga per a Nens i Adolescents

Cookiteka_flyer_2015

Durant les classes treballem amb exercicis lúdics on ajudem als nostres fills a incrementar el domini corporal, l’equilibri i la coordinació motriu.

Fem classes per a pares i fills generant un espai per connectar amb la Intel·ligència Emocional i la Motivació, aprendre des de el cos. Integrant ment, cos i emocions..

En la pràctica de les classes utilitzem una combinació molt bona per als nens d’avui: integrar primer el Moviment Expressiu i el joc perquè descarreguin energia, es deixin anar, se sentin alegres i es diverteixin, fins i tot una mica d’arts marcials o “postures d’animals”. Per mitjà d’aquests joc es poden expressar sentir-se escoltats i continguts en llibertat. Segon a través de les asanas de Ioga on s’alineen a través de la respiració i aprenen a meditar escoltant la veu del cor. També fem la Correcció Emocional i cadascun diu en veu alta que emoció sent, que li fa feliç o li pugui estar causant un malestar…

Aquesta és una fórmula que va molt bé perquè vagin aprenent aquestes tècniques per a tota la vida, equilibrant-se a les diferents àrees. Escoltant i parant esment a la integració de ment (coordinació d’hemisferis cerebrals, integració d’Intel·ligències Múltiples) al cos i les emocions a cada moment, perquè en comptes de ser un obstacle es converteixin en energia per desenvolupar els seus talents personals innats.

Com a pares participem en el desenvolupament integral dels nostres fills mentre van descobrint el seu cos de manera divertida, augmentant la seva autoestima i creant seguretat en ells. És una gran oportunitat, amb temps de qualitat, que ens permet estar en contacte directe amb els nostres fills, augmentant la nostra paciència i sobretot demostrant tot l’afecte que portem dins.

En una classe de ioga els nens i nenes tindran la possibilitat de realitzar i aprendre:

  • Postures i exercicis de ioga
  • Exercicis de respiració
  • Jocs i activitats lúdiques i creatives
  • Exercicis de relaxació
  • .Jocs i activitats de reflexió

 

Lunes

Miércoles