info@sarriayoga.cat +34 650 432 005

Formación Masaje Californiano

Xerrada Informativa amb demostració de Massatge Californià amb la Sujati

14 de Setembre i 5 d'Octubre, 19.30h - 21.00h

Librería Síntesis, Comte D’Urgell, 68 Barcelona

Descripció de la Formació Bàsica:

L'objectiu final del curs és que l'alumne aconsegueixi una visió clara i l'aprenentatge de la majoria dels elements que formen part del Massatge Californià. S'estudïen tècniques per treballar la musculatura més voluminosa i superficial amb una àmplia i variada gamma de més de 70 tècniques de contacte manual. unspecified

Horaris: Diss i Diu de 10.00h a 19,30h

Preu de Pagament Anticipat Mòdul I (Introductori): 170€ Abans del 11 d'Octubre

Preu normal Mòdul I (Introductori): 190€ (després del 11 d'Octubre)

Preu de la resta de Mòduls: 200€ cadascun.

Professora: Sujati Sandra Lacannan

Mòdul I (INTRODUCTORI) 21 i 22 d'Octubre 2017

Modulo II 11 i 12 de NOVEMBRE 2016

Modulo III 2 i 3 de DESEMBRE 2016

Modulo IV 3 i 4 de FEBRER 2017

El Massatge Californià va ser desenvolupat a l'Institut Esalen de Califòrnia, a la dècada dels anys 60 i s'ha tornat, en l'actualitat, en la tècnica més difusa dels Estats Units i l'Argentina.

La diferència entre aquesta i altres tècniques és notable, ja que l'estil de Spazio Masajes integra diverses tècniques corporals amb el contacte conscient, la respiració i la presència. Aquestes virtuts,  afegides a la intenció del terapeuta que serveix com a guia per a contectar-nos amb la nostra inteligència pròpia i alliberar energies bloquejades per diversos desequilibris, la distingueixen per ésser un art curatiu que evoluciona constantement.

A Spazio Masajes t'oferim un programa d'estudis que reuneix a un equip humà i professional que t'ajudarà en el teu creixement personal, a més de tècniques de meditació i consciència personal. 

 Les formacions van dirigides tant als qui desitjin una formació professional, com als qui volen una nova tècnica dins dels seu àmbit laboral, fins a aquelles persones que desitgen viure una transformació i sanació.

L'estil d'aprenentatge de Spazio Masajes és a partir de sofisticades tècniques que serveixen per abordar diferents casos, romandre davant una persona en summa presència, respectar i trasmetre l'esència del contacte conscient. Els nostres alumnes titulats troben que el seu treball és molt valorat per la calidesa humana que es cultiva a la nostra escola.

Entre d'altres tècniques aprendrem:

  • Abans que res, a moure'ns amb molt de respecte i cura.
  • A tocar des d'un estat de quietud medidativa.
  • A anteposar la presència conscient a la tècnica.
  • A desenvolupar la percepció intuitiva i a parar esment.

El resultat d'aquestes formacions et servirà pel teu creixement professional i personal, haven-te transformat en un experte massatgista amb suficients eines per tractar a qualsevol persona. 

Es caracteritza per moviments llargs, fluïts i integradors que serveixen com a base d'una àmplia gamma de tècniques de contacte profund. Aquests moviments es realitzen principalment amb les mans, avantbraços i colzes, utilitzant olis que facilitin la fluïdesa.  

Els beneficis són molts, i comprobats científicament: alleujament en el tractament de dolors crònics, alliberació de bloquejos i contractures musculars, ampliació del rang de moviment articular i reorganització de les postures. D'aquesta forma s'aconsegueix un aument d'energia, una consciència més elevada, i l'alleujerament de l'ansietat i l'estrès.

Directora i instructora  Sujati Sandra Lacanna

Va iniciar la seva formació al 1994 com a terapeuta a la Índia, on va viure 2 anys a «Osho Comune Internacional» experimentant diferents tècniques de treball corporal com el «rebirthing», massatges, la teràpia de colorpuntura i molts i variats mètodes de transformació, acompanyant aquest procés amb una honesta exploració conscient de les emocions a través de meditacions i dansa terapèutica com els cinc ritmes de Gabrielle Roth.suajati

Amb més de 17 anys d'experiència professional, ha viscut i treballat a Austràlia, Argentina i Espanya. S'ha format en la tècnica d'Hamacats Harmònics i després s'ha especialitzat en Massatge Californiá.

Està certificada internacionalment com a Massatgista Californiana Esalen® per l'Institut Esalen® de Big Sud (Califòrnia). 

Actualment, dóna sessions individuals i coordina cursos i formacions de massatge californià a diverses ciutats d'Espanya, a través dels quals transmet l'essència d'aquest treball portant als clients, alumnes i participants a sentir un major nivell de benestar i consciència.


 

Charla Informativa con demostración de Masaje Californiano con Sujati

2 i 23 de FEBRERO, 19.30h - 21h

Librería Síntesis, Comte D’Urgell, 68

Descripción Formación Básica: 

El objetivo final del curso, es que el alumno obtenga una clara visión y aprendizaje de la mayoría de los elementos que constituyen el Masaje Californiano. Se estudiarán técnicas para trabajar la musculatura más voluminosa y superficial, una amplia y variada gama de más de 70 técnicas de contacto manual.

 Horario: Sáb. y Dom.: 10,00h. a 19,30h.

Precio Pronto Pago Módulo I (Introductorio): 170€unspecified

(reserva 50€ antes del 5 de Octubre).

Precio normal módulo I (Introductorio): 190€ (después del 5 de Octubre).

Precio demás módulos: 200€ cada módulo.

Profesora: Sujati Sandra Lacannan

 Módulo I (INTRODUCTORIO) 21 y 22 de OCTUBRE 2017

Modulo II 11 y 12  de NOVIEMBRE 2017

Modulo III 2 y 3 de DICIEMBRE 2017

Modulo IV  3 y 4 de FEBRERO 2018

El Masaje Californiano fue desarrollado en el Instituto Esalen de California, en la década de los `60, y se convirtió, en la actualidad, en la técnica de mayor difusión en Estados Unidos y Argentina.

La diferencia entre ésta y otras técnicas es notable, ya que el estilo de Spazio Masajes integra diversas técnicas corporales con el contacto consciente, la respiración y la presencia. Estas virtudes, sumadas a la intención del terapeuta que sirve de guía para conectarnos con nuestra inteligencia inherente y liberar energías bloqueadas por algún desequilibrio, lo distinguen como un arte curativo que evoluciona constantemente.

En Spazio Masajes te ofrecemos un programa de estudio que reúne un equipo humano y profesional para apoyar tu crecimiento personal y además técnicas de meditación y consciencia corporal.

Las formaciones están dirigidas tanto a quienes deseen una formación profesional o una nueva técnica en su campo laboral, como a aquellas personas que deseen vivir una transformación y sanación.

El estilo que aprenderás en Spazio Masajes serán sofisticadas técnicas para abordar diferentes casos, estar ante una persona en suma presencia, respeto y poder transmitir la esencia del toque consciente. Nuestros alumnos titulados encuentran quesu trabajo es muy valorado por la calidez humana que cultivamos en la escuela.

Entre otras técnicas aprenderemos:

  • Antes que nada movernos con sumo respeto y cuidado.
  • Tocar desde un estado de quietud meditativa.
  • Anteponer la presencia consciente a la técnica.
  • Desarrollar la percepción intuitiva y la capacidad de prestar atención.
  • Desarrollar la percepción intuitiva y la capacidad de prestar atención.

El resultado de estas formaciones te servirá para tu crecimiento profesional y personal, habiéndote transformado en un experto masajista con suficientes herramientas para abordar a cada persona.

Se caracteriza por movimientos largos, fluidos e integradores que sirven como base a una amplia gama de técnicas de contacto profundo. Estos se realizan principalmente con las manos, antebrazos y codos, utilizando aceites que facilitan la fluidez.

Los beneficios son muchos, y además probados científicamente: alivio en el tratamiento de dolores crónicos, liberación de bloqueos y contracturas musculares, ampliación del rango de movimiento articular y reorganización de las posturas. De este modo se logra un incremento de energía, una conciencia más elevada aliviando la ansiedad y el estrés.

 

 

Directora e instructora  Sujati Sandra Lacanna

Va iniciar la seva formació al 1994 com a terapeuta a la Índia, on va viure 2 anys a «Osho Comune Internacional» experimentant diferents tècniques de treball corporal com el «rebirthing», massatges, la teràpia de colorpuntura i molts i variats mètodes de transformació, acompanyant aquest procés amb una honesta exploració conscient de les emocions a través de meditacions i dansa terapèutica com els cinc ritmes de Gabrielle Roth.
suajati
Amb més de 17 anys d'experiència professional, ha viscut i treballat a Austràlia, Argentina i Espanya. S'ha format en la tècnica d'Hamacats Harmònics i després s'ha especialitzat en Massatge Californiá.

Està certificada internacionalment com a Massatgista Californiana Esalen® per l'Institut Esalen® de Big Sud (Califòrnia). 

Actualment, dóna sessions individuals i coordina cursos i formacions de massatge californià a diverses ciutats d'Espanya, a través dels quals transmet l'essència d'aquest treball portant als clients, alumnes i participants a sentir un major nivell de benestar i consciència.