info@sarriayoga.cat +34 650 432 005

Formació Meditació Avançada

Xerrades gratuïtas d’informació sobre els beneficis de la meditació:  

Dilluns 20:30 a 22:00

3 i 24 de Juli – 18 de Septembre – 23 d’Octubre  i 6 de Novembre – 4 i 18 de Desembre CAL RESERVAR sarriayoga@gmail.com

Calendari i horaris del curs Dilluns 20:30 a 22:10 

  1. Curs 25 de Septembre fins 13 de Novembre

  2. Curs 8 de Gener fins 26 de Febrer
    (1a Sessio 8/1/18 – 2a sessio 15/1 -3a sessio 22/1 -4a sessio 29/1 -5a sessio 5/2 -6a sessio 12/2 -7a sessio 19/2 -8a sessio 26/2)

 

La Meditació és una Ciència i un Art, una pràctica mil·lenària que persegueix com a únic objectiu ajudar-nos en el camí del desenvolupament personal, tant físic com mental i espiritual. La meditació permet enriquir totes les àrees de la nostra vida; és una eina fonamental per conduir-nos a la Il·luminació.

En el nostre món actual aquesta pràctica ancestral s’observa des de la física quàntica. Per primera vegada, conceptes com Consciència i Llei Natural guanyen una comprensió unificadora, una nova visió que ens permet viure d’acord amb les Lleis de la Natura per tal d’adquirir mestratge i control sobre elles amb l’objectiu de poder desenvolupar-nos d’una manera plena. 

Orientat a persones que volen aprendre l’art i la ciència de la meditació en la seva forma més avançada com a eina per la millora dels seus objectius personals i professionals.

Tant per a persones sense coneixements previs, com per Iniciats en la meditació o practicants habituals que vulguin reforçar els seus coneixements i garantir el domini de la tècnica.         

Ofereixo una formació completa teòrica i pràctica de la Meditació amb garanties, a través d’una metodologia autèntica i una guia experimentada. Ara tens l’oportunitat d’accedir a un coneixement d’un valor immens.

Per últim, comentar que la Meditació és una pràctica asèptica que no implica haver d’adoptar cap mena de filosofia de vida.

Us espero amb il·lusió i gratitud pel vostre interès sincer en aprendre l’Art i la Ciència de la Meditació.

  


A CÀRREC DE:

         Docent: Josep M. Clopés              Més informació

       • Mestre en meditació avançada.

       • Técnica: Raja Ioga – Patanjali.

       • Experiència 30 anys.  

 

En Josep M. Clopés té una llarga trajectòria orientada al desenvolupament del potencial mental per a la millora personal i professional a través de la inclusió de tècniques de meditació avançada en la vida quotidiana (personal i professional).

És diplomat en Direcció de Màrqueting, i té una extensa experiència professional en l’àmbit directiu i executiu. Ha treballat com a director general, director de màrqueting i consultor en empreses del sector TIC i industrials com Accenture, Xerox Corporation, Business T&G, Industrias Verdes i Camerdata. També és un emprenedor, creador de vàries iniciatives empresarials com Seven Dais o Boxtogo.


  

PREU DEL CURS: 450€ (IVA inclós)    Paga  i senyal de 150 €

PAGAMENT Triodos ES 24 1491 0001 23 2010669022 ref nom i cognom i curs de meditació 

La resta del pagamento (300€) es farà en efectiu el primer dia de curs o mitjançant ingrés bancari abans d’aquest dia (cal enviar comprovant de pagamento). 

INSCRIPCIÓ (info@sarriayoga.cat)

• nom i cognoms 

• data naixement  

• adreça

• activitat

• telèfon de contacte  

• correu electrònic

• activitat professional

• motivació per realitzar el curs

El curs es durà a terme amb un mínim de 8 i un màxim de 14 participants.

Les places s’atorgaran per ordre d’inscripció.

1.       Sí les inscripcions no s’arriba al mínim de 6 alumnes el Centre es reserva el dret de cancel·lar el curs. Els alumnes que han fet efectiu la inscripció se els hi retornarà el import abonat. 

2.       En cas de que l’alumne abandoni el curs una vegada començat, perd la inscripció.